Senzij Academie voor Lichaamsgerichte Coaching

Jezelf beter leren kennen, ontdekken hoe je met meer plezier meer voldoening kunt halen uit wat jij in de wereld wil zetten. Jezelf en anderen helpen als het even minder gaat. Simpelweg weten hoe het lichaam communiceert en je fit en gezond kunt werken met je lijf. Jezelf laten groeien en ontwikkelen.

Er zijn tientallen redenen te bedenken waarom je een training bij Senzij wil volgen. Je kunt starten om je eigen ontwikkeling te ondersteunen, of je vaardigheden als therapeut of coach te vergroten. Bij de trainingen zijn zowel vrouwen als mannen welkom. Specifieke voorkennis is niet nodig. Alle trainingen zijn op HBO-conform niveau geaccrediteerd.

Persoonlijke ontwikkeling gaat over in beweging komen – ontdek hoe je zélf met Kinesiologie precies dat kan doen!

De Senzij Academie is CRKBO geregistreerd. Alle trainingen van de Senzij Academie zijn geaccrediteerd bij KTNO,  SNRO of de VBAG. Meer informatie over de accreditatie ontvang je bij inschrijving voor de cursus of kun je vinden via de volgende linken: www.ktno.nl , www.snro.nl  en www.vbag.nl of stuur een mail naar welkom@senzij.nl 

De passie van het samen leren

Trainingen geven gaat over samenkomen, uitwisselen, delen, kennis, kunde en vooral: samen ontdekken hoe je dat wat je leert in kunt zetten in jouw persoonlijke leven. In 2013 werd ik instructeur Touch for Health, in 2014 Faculty voor de Wellness Kinesiologie van Wayne Topping. Van 2011 tot 2022 was ik betrokken bij het Welkin Kinesiologie college, eerst in het bestuur en later als mede-eigenaar.

Het ontwikkelen en schrijven van het curriculum van de opleiding, het lesgeven en begeleiden van studenten, het is een passie die ik nog steeds terugvind in het ontwikkelen en geven van mijn trainingen. In 2022 besloot ik om weer te gaan werken vanuit huis en in kleinere groepen. Het gaf ruimte me verder te specialiseren op het gebied van intimiteit en seksualiteit en om in de lessen meer aandacht te geven aan het persoonlijke proces. Mijn kennis en plezier combineren met de al aanwezige wijsheid en vaardigheden van mijn cursisten – samen aan de slag om door te groeien en te leren. Mijn enthousiasme om me te verdiepen en verbreden in het vakgebied en die kennis door te geven blijft. Het komt terug in verschillende nieuwe trainingen en in mijn werk in de praktijk. Zelfs na ruim 15 jaar therapeut- en docentschap blijf ik genieten van het steeds weer verder ontwikkelen in dit rijke, geweldige vak!

Senzij Academie

Als je je aanmeldt bij één van de trainingen via Senzij, betekent dit een training waarbij we gaan voor plezier, praktische toepasbaarheid, kwaliteit en verdieping. Ongeveer een maand van tevoren ontvang je de inlogcodes voor de Senzij Academie, waarmee je je van tevoren al goed kunt voorbereiden op de live-dagen.

In de Academie vind je basisinformatie, achtergronden, maar ook extra verdieping, ondersteunende filmpjes en artikelen. Omdat de trainingen bij Senzij zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei, beidt deze uitbreiding je een mooie kans niet alleen vaardigheden te leren, maar ook jezelf beter te leren kennen en jezelf te ontwikkelen.

Als je een training volgt bij Senzij gaan we met plezier de diepte in. We gaan aan de slag in groepen van maximaal 8 personen, met voldoende aandacht voor jouw persoonlijke proces.

De praktijkdagen vinden plaats bij mij in de praktijk in Bergen op Zoom of bij Intense Opleidingen in Dordrecht. Daarnaast geef ik dit jaar verschillende trainingen in Kalmthout, Belgie, bij groepspraktijk Carpe Diem. 

Hieronder vind je de verschillende stromingen die je kunt volgen. Als er data bijstaan kun je direct inschrijven. Als die er nog niet staan, maar je hebt wel interesse: geef het door. Op aanvraag plan ik in of ik les op locatie!

Senzij Workshops

Regelmatig kun je bij Senzij een thema avond volgen. We onderzoeken, ervaren en genieten van de wereld van sensualiteit, intimiteit en kinesiologie. Achtergronden, zelfonderzoek, leuke oefeningen. De oefeninegn krijg je altijd mee naar huis. In een open sfeer, informeel en gericht op verbinden. Live, bij mij in de praktijk, met maximaal 8 vrouwen. Kosten 25 euro. Op facebook en Instagram publiceer ik elke maand het onderwerp. Opgeven kan via de knop hieronder of het sturen van een appje, PB, berichtje.

De volgende data zijn gepland: 24 juli en 25 september