Mijn passie voor boeken, voor nieuwe invalshoeken, mijn enthousiasme om me steeds weer via nieuwe scholingen steeds weer verder te ontwikkelen laat ik samen komen in verschillende verdiepingsmodules. Met deze trainingen kun je jezelf weer verder ontwikkelen, of je kunt ze inzetten als nascholing voor je eigen therapeutschap. Mijn uitgangspunt bij elke training is Persoonlijke ontwikkeling, in het werken met klanten ben jijzelf immers het belangrijkste instrument. Er is dus veel ruimte voor integratie en ervaren. 

 

2023-07-31 16.46.56

Kinesiologie Verdiept - Systemisch Werken

Alles hangt met elkaar samen – een mooie zin. Maar wat betekent het? Systemisch werken gaat over samenhang, voorouders, generaties – over weten wie je bent en je eigen plek innemen. Werken met opstellingen is bijzonder en verrijkend.

Tijdens deze twee dagen gaan we kijken naar de uitgangspunten, de valkuilen, de pracht van het werken met opstellingen. We kijken naar de wisselwerking met Kinesiologie vanuit de polyvagaal theorie en Stress Release – naar spiergeheugen en de inzet van technieken tijdens of rond een opstelling.

Maar vooral – we gaan ervaren, doen en meenemen. Welk systeem zet jij neer na deze training?

√ Twee dagen live les   
√ Online Senzij academie
√ Manuals en lesmateriaal
√ Certificaat (accreditatie in aanvraag)
√ Koffie, thee, soep en lekkers

Prijs: € 275 voor twee dagen, Senzij academie en lesmateriaal.

Volgende data: 1 en 8 november

 

Kinesiologie Verdiept - Chakraleer

In bijna iedere kinesiologie praktijk wordt gewerkt met Chakra’s. Deze energiecentra op het lichaam geven een schat aan informatie door en zijn schakelpunten voor de organen, de spierkettingen en de brug tussen denken en voelen.

In deze training gaan we kijken naar de archetypen verbonden aan de chakra’s, kijken we naar de wisselwerking met key- en koppelpunten uit de acupunctuur en leer je praktische tools om jezelf of je klant mee te nemen in de diepte die de chakra’s bieden.

√ Drie dagen live les
√ Online Senzij academie
√ Manuals en lesmateriaal
√ Certificaat (accreditatie in aanvraag)
√ Koffie, thee, soep en lekkers

Prijs: € 275 voor twee dagen, Senzij academie en lesmateriaal.

Volgende data: 11 en 18 oktober

2023-07-31 16.41.48