Aanbod

Je wil graag wat dingen veranderen. Meer afstemmen op je gevoel, meer plezier. Je leven in beweging, jij in beweging, jouw relaties in beweging. De klachten en het ongemak die je ervaart, wil je niet meer.

Het maakt niet uit als je geen idee hebt waar het vandaan komt of waar je heen wilt, of dat je juist een heel duidelijk beeld hebt hoe je het wilt. Je wilt het anders. Ik breng je in balans én leer je hoe je dat zelf kunt doen. Zo krijg je meer grip op je eigen ontwikkeling en groei. 

Begeleiding via Senzij kan op verschillende manieren. In mijn praktijk begeleid ik individueel, in groepen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden. We stemmen steeds af op hoe het voor jou werkt – op waar jij bent en wat jij nodig hebt.  

Live your own life. Crazy, silly, sensual, quiet or loud. Just make sure it fits.

Eén op één begeleiding

Tijdens sessies van een uur gaan we aan de slag met jouw vraagstuk. Tijdens de eerste sessie doen we een uitgebreide intake, brengen we in kaart wat je anders wilt en gaan we samen praktisch aan de slag. We bespreken wat jij nodig hebt en hoelang de begeleiding gaat duren, zodat je weet waar je aan toe bent. Al in de eerste sessie ervaar je zelf in je lijf hoe plezierig het is weer te mogen ontspannen. 

Het tarief voor een individuele sessie is € 92,50 per uur, vrijgesteld van BTW. In sommige gevallen wordt een deel van de sessie vergoedt vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag dit na bij uw eigen verzekeraar. 

Terug in je lijf - grip op je leven

Vol leven vanuit plezier, sensualiteit en sparkle. Dat gaat het beste als je jezelf kent, weet
wie je bent en wat jou beweegt. Dat vraagt jezelf leren kennen, je lijf weer leren kennen. Ontdekken hoe je je lichaam leest, liefhebt en openstelt.  Onderzoeken waar de blokkades zitten en stap voor stap weer alle vrouwelijke energie toelaten. Vanuit je eigen verlangen bewegen zoals jij wilt.

Je ontdekt weer wie je bent en hoe je in contact kunt zijn met jezelf én met anderen. We gaan samen kijken naar wat goed werkt voor jou – nuchter en praktisch toepasbaar. Je ontdekt wat er achter jouw klachten en ongemakken zit,
om dat vervolgens op te ruimen en om te buigen naar kwaliteiten en kracht.

 

Het traject bestaat uit vijf modules. De achtergronden, oefeningen, opdrachten en verdiepende informatie zijn toegankelijk via de Senzij Academie. Na het doorlopen van iedere module plan je zelf een sessie in via de website.

√  Uitgebreide achtergrondinformatie, opdrachten en videos, overzichtelijk en duidelijk in de online Senzij Academie.

√ Een één- op één kennismakingssessie van 45 minuten om jouw persoonlijke thema en vragen helder te krijgen.

√ Een start- en eindzoom call met jouw ‘groep’ van 1 uur.

√ Gedurende vijf maanden elke twee weken een zoom-call waarin we delen, waar je al je vragen kunt stellen en we samen kunnen verbinden en uitproberen.

√ Vijf individuele live sessies van anderhalf uur bij mij in de praktijk, waar je in alle veiligheid jouw eigen persoonlijke stuk kunt inbrengen en lijfelijk kunt ervaren en groeien.

√  Blijvend toegang tot de Senzij academie, ook na afronding van het traject.

 

De eerste module van dit traject komt op 1 juni 2024 online, de eerstvolgende start-call is woensdagochtend 7 augustus 2024 van 10 tot 11 uur. De zoom-calls zijn altijd op woensdagochtend van 10 tot 11 uur.

De kosten voor dit traject zijn € 1295 euro.

Workshops en Trainingen

Naast begeleiding gericht op jouw persoonlijke situatie en ontwikkeling – via enkele sessies of een diepgaand traject, biedt ik via Senzij Academie ook meerdere workshops en trainingen.

Ook hier is het uitgangspunt persoonlijke ontwikkeling, met als extra uitgangspunt en leren van vaardigheden en technieken om ook anderen te begeleiden. Alle mogelijkheden vind je op de pagina Trainingen. 

Supervisie

Je bent therapeut of volgt een opleiding tot Kinesioloog en wil graag stappen maken in je eigen ontwikkeling, je therapeutische vaardigheden. Of je bent bezig met het maken van een scriptie en wilt sparren over het onderwerp, de opzet of wegwijs worden in het werkveld.

Met ruim 16 jaar ervaring in het werkveld, een uitgebreide bibliotheek met originele bronnen en materiaal over zeer uiteenlopende onderwerpen help ik je graag een stap verder  – zodat je weer vol energie en nieuwe inspiratie verder kan.